Druk, Druk, Druk?

Doe de test en ontvang een rustmomentje!

Mag-het-anders-trajectAllemaal hebben we onze gevoelige plekken, vaak ergens ontstaan tijdens onze jonge (jeugd)jaren. Trauma’s (klein en groot), oude wonden die je nog met je meezeult. Bagage waarvan je dacht dat je daar allang mee had gedeald of die je dacht achter slot en grendel te hebben gestopt. Niets is vaak helaas minder waar… op de momenten dat je het echt niet kunt gebruiken poppen ze op. Zorgen ze ervoor dat je net niet die ene stap kan maken of net niet genoeg energie hebt om het aan te pakken of anders te doen.

Je voelt je niet gezien, mogelijk gebruikt, misbruikt, niet geliefd of niet van jezelf. Je verlangen naar zelfvertrouwen, naar geborgenheid, je voelt dat je meer kunt, maar het komt er niet uit en dat mat af. Je piekert, je bent gestresst, angstig, onrustig … je keel voelt afgeknepen. Je bent veel bozer dan de situatie rechtvaardigt.

Hoe zou het zijn om hier mee aan de gang te gaan?

Vertrouwen, Veiligheid, Vrijheid

De drie pijlers die heel belangrijk zijn in mijn coaching. Tijdens de coaching leer je te vertrouwen op je lijf, de signalen te herkennen die het afgeeft. Je lijf te voorzien van de energie die het nodig heeft en het daarmee op te laden zodat je op een prettige manier kan leven en zijn.

Trauma’s, klein en groot, kunnen er voor gezorgd hebben dat je niet voluit kunt leven. Dat er zogezegd blokkades zijn die je tegenhouden in je functioneren, die er mogelijk voor zorgen dat je in een vastgeroest of terugkerend patroon terecht gekomen bent. Hoe zou het zijn om de blokkades aan te gaan, de patronen te doorbreken, waardoor je de veiligheid voelt om te leven.  Het gaat om de basis waaruit je leeft. Je kunt nog zo mooi contact met je hart & lijf hebben, wanneer het fundament niet oké is, blijft het een uitdaging om voluit in vrijheid te leven.

Vrijheid is om de energie te volgen. Luisteren naar de signalen van je lijf en de energie te volgen hierin. Voelt het goed voor je iets wel of niet te doen.  Hoe zou het zijn om je volledig bewust te zijn van de signalen die je lijf afgeven en die te volgen. De ultieme manier van leven waardoor je geen onnodig energieverlies oploopt. Te weten hoe iets te doen wat je eigenlijk liever niet zou doen, maar toch “moet” doen van jezelf. Te weten hoe je daar van herstelt qua energie wanneer dit veel van je vraagt.

Is het tijd? Niet langer met samengeknepen billen leven….

Heb je de wens om het echt anders te gaan doen. De uitdaging is jezelf te zijn en dat is niet altijd makkelijk. Al helemaal niet als je je niet bewust bent van je eigen gedrag. Vaak handel je uit gewoonte.

Het zal een intensief traject zijn wat zeker zijn vruchten af zal gaan werpen wanneer je er voor kiest. De verandering zal groot zijn wanneer je er echt volledig voor gaat. Ik zal je hierbij begeleiden, dit kan soms confronterend zijn.

Het coachingstraject is een drie-maanden-traject, het zal er als volgt uit zien:

♥ 1 coaching | healing sessie per maand van 90 minuten-> we beginnen met coaching, wat vraagt aandacht en mag opgelost worden. Aansluitend ontvang je een energetische sessie| Access Bars, klik voor meer informatie.

♥ 1 zoom call van 30 minuten per maand-> twee weken na de coaching|healing hebben we een call om te kijken hoe het gaat. Waar loop je tegen aan.

♥ onbeperkt contact via WhatsApp of mail-> binnen 24 uur zal ik reageren op je vraag, het liefst sneller is mijn wens.

♥ oefeningen die afgestemd zijn op wat jij nodig hebt.

Kosten

Het is een vier-maanden-traject voor €300,– / maand inclusief btw. (bij betaling vooraf in 1x is het totaalbedrag slechts €1000,– inclusief btw.)


Vragen? Of gelijk aan de slag?

Neem gerust contact op voor een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek bekijken we je hulpvraag en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Bel me op 06-41218510 of stuur een mail naar [email protected]

Neem contact op

mensenmens-advies