Druk, Druk, Druk?

Doe de test en ontvang een rustmomentje!

De spagaat van een zelfstandige……

16 november 2016 • Geen categorie

Ken je dat gevoel van onrust? Waarom onrust? Je hebt veel ballen in de lucht, een lange to-do lijst met leuke maar vooral ook minder leuke klusjes, ideeen te over maar geen idee wanneer te doen, zorgen over de financien en eigenlijk wil je even helemaal niets. Je bent het overzicht kwijt, je begint dingen te vergeten en bent wat minder gezellig thuis.

Herkenbaar? Eigenlijk een moment om even gas terug te nemen, om op te laden en te zorgen dat je de regie terug kan pakken.

Als zelfstandige kom je dan vaak terecht in een echte spagaat. Kan je tijd nemen voor jezelf of moet je doorgaan voor je bedrijf. Blijf je doorgaan omdat je bang bent een opdrachtgever kwijt te raken? Ben je bang om niet genoeg financiele middelen te hebben of is nee voor jou gewoon geen optie.

Hoe lig jij ’s avonds op de bank? Of heb je daar geen ruimte voor. Kan je genoeg opladen in de spaarzame vrije momenten of merk je dat je altijd gehaast bent.

Wat als je doorgaat? Gaat het dan vanzelf over of komt het moment dat het echt teveel is en het gewoon even niet meer gaat. Wat wil jij?

Het kan ook echt anders. Dat heb ik ervaren. Ik heb een aantal jaren terug een flinke burnout gehad. Ik heb van alles gedaan om weer in mijn kracht te komen. Eén van de laatste tools waar ik mee in aanraking kwam was hartcoherentie via de Heartmath-methode. Hartcoherentie is een manier van ademhalen waarmee je je bewustzijn vergroot en je veerkracht vergroot. Je kan ook wel zeggen dat jezelf je batterij kan opladen.

Sinds dat ik kennisgemaakt heb met hartcoherentie en de methode heb omarmd, heb ik de regie over mijn energie. Ik ga opgeladen de week in. Ik lig niet meer uitgeblust op de bank, maar nog mooier ik sta steviger in mijn schoenen. Ik kan meer werk verzetten, kan lastige situaties makkelijker aan en lig niet meer wakker. Het mooiste van alles vind ik dat ik uitgerust op vakantie ga.

Ik zie zoveel zelfstandigen doorworstelen, echt gaan met passie voor hun bedrijf maar ondertussen echt geen ruimte/ energie voor zichzelf hebben. Ben je daarom als zelfstandige gaan werken? Lijkt me niet. Je wilt toch leuk interessant werk hebben en ook kunnen genieten.

Wat wil jij? Doorgaan totdat de emmer overloopt of nu gewoon de regie over je energie pakken. Stuur een bericht voor skypesessie naar [email protected], maar je kan natuurlijk ook gelijk de telefoon pakken en bellen op op 06-41218510.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *