Druk, Druk, Druk?

Doe de test en ontvang een rustmomentje!

“Ik ben zo druk op het moment dat ik geniet van de file….

3 december 2019 • Geen categorie

De woorden van mijn klant tijdens onze catch-up-call. Haar agenda zit van voor tot achter vol. Vol met afspraken die allemaal nog even plaats moeten vinden dit jaar.

Ieder jaar is dit hetzelfde liedje voor veel mensen in mijn omgeving. Het lijkt wel of de wereld op houdt te bestaan zo met de feestdagen. Alsof zaken daarna niet nog opgepakt kunnen worden. Budgetten die bewust opgemaakt moeten worden omdat ze anders verloren gaan. Of de to-do-lijst moet afgewerkt zijn voordat de feestdagen echt zijn.

Ik weet niet hoe dat voor jou is maar ik voel de stress al binnenkomen wanneer ik hier alleen maar aan denk. Ik deed hier vroeger echt aan mee. Lange dagen maken en ondertussen waren er ook nog de leuke activiteiten op school. Schoentjes zetten op maandag avond, ergens in de week sinterklaasviering, adventsviering en natuurlijk versieren voor de kerst op school nadat de sintspullen opgeruimd waren. En tot slot de kerstdiners op school inclusief borrel voor de ouders achteraf en de kerstdiners/ borrels van mijn werk.

En dan ergens na al die activiteiten was het dan vakantie. Vakantie waar ik totaal gesjeest inging en dan moesten we het leuk hebben met de Kerst met elkaar. Ik zal eerlijk zijn, dat was nogal eens een uitdaging in het verleden omdat totaal doorleefd was.

Inmiddels is het voor mij al jaren anders. En ziet mijn agenda er niet meer zo uit. Zorg ik eigenlijk altijd voor ruimte voor vertragingen of voor spoedjes die er tussen door mogen komen.

Dit jaar organiseer ik op zondag 15 december een fijne dag. Omdat ik iedereen een dagje even niets gun, een ontspannen moment en alleen maar bezig hoeven te zijn met zichzelf.

Een energie sessie “Je hebt ENERGIE en ENERGIE” De eerste “energie” gaat over genoeg energie (veerkracht) hebben om alle ballen in de lucht te houden. De tweede “energie” gaat voor mij over je omgeving, wat is er nog meer om je heen. Hoe bewust ben je van wat je voelt en hoe kan je omgaan met de omgeving. Hoe makkelijk pak je de bagage (ballast) van een ander op? Heel makkelijk weet ik inmiddels. Je kan het ook weer loslaten, maar dat is voor de meeste onder ons een uitdaging.

Echt een cadeau-dag, midden in die hectische maand. Vooral dan om even te ontladen, opladen en te leren hoe dit mee te nemen de feestdagen in. Zodat je ook ontspannen je dagen kan gaan beginnen.

Een dag om te ervaren, te spelen met energie en los te laten wat niet meer mee hoeft het nieuwe jaar in. Je krijgt fijne oefeningen om te ontspannen, op te laden en te werken met energie.

Iets voor jou? Nog een paar plekken beschikbaar, kijk voor meer info of gelijk inschrijven:

https://marijesteur.nl/product/energiesessie-je-hebt-energie-energie/

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *