Druk, Druk, Druk?

Doe de test en ontvang een rustmomentje!

Leven van vakantie naar vakantie……

3 september 2019 • Geen categorie

Afgelopen week had ik een intake met een nieuwe klant. Ik had haar een half jaar terug al eens gesproken maar toen was ze er nog niet aan toe om het anders te gaan doen. Het viel allemaal wel mee qua druk, stress en lichamelijke klachten. Ze had het gewoon druk. Project moest afgerond worden en het zou bijna vakantie zijn.

Inmiddels heeft ze twee vakantie achter de rug en voelt ze toch dat het anders moet. De stress, de drukte die ze ervaart is helaas continu aanwezig. Helaas met alle gevolgen van dien. Het niet langer echt kunnen genieten van de dingen. Ook niet van de vakanties die ze heeft gehad. Ze heeft het gevoel dat ze continu aan staat en in de actiestand is. Waardoor ze helaas niet de meest gezellige is voor haar omgeving. Ze merkt dat ze een kort lontje heeft en makkelijk uit haar slof schiet.

Het is voor haar klaar om van vakantie naar vakantie te leven. Ze kwam erachter dat ze dit eigenlijk al jaren deed. Totaal gestrest de vakantie in. Vaak ruziënd  met haar gezin tijdens de eerste dagen omdat ze er nog net helemaal bij was. Daarna veel slapen en uiteindelijk de laatste dagen weer een beetje kunnen genieten. Ze merkte dat het steeds lastiger werd om echt te ontspannen en eigenlijk wist ze niet meer hoe dat te doen.

Na een week op kantoor was het helder dat ze het echt anders wil gaan doen. Het is voor haar klaar om te leven van vakantie naar vakantie. Ze wil niet langer geleefd worden maar weer contact met haar lijf en leven. Een mooi doel voor een traject waarin ze leert hoe ze kan opladen, hoe ze de regie over haar energie kan pakken en weet hoe ze alle rollen in haar leven toch kan vervullen.

En vooral te genieten van alles wat voor haar belangrijk is zoals haar kids, partner, vrienden, familie en leuke dingen doen.

Ik weet nu al dat dit een mooi traject gaat worden. Niet langer op de rijdende snel trein maar haar eigen nieuwe spoor aanleggen. Hoe spannend dat ook is, want dat is het!!

Echt dankbaar dat ik daar een bijdrage aan mag leveren. Stap 1, de keuze van anders doen is gezet. Nu kan de rest gaan beginnen.

Herken je dit? Wil je het misschien ook anders doen of weten wat ik voor je kan betekenen? Stuur me dan een mail of bel 0641218510.

Liefs,

 

 

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *