Druk, Druk, Druk?

Doe de test en ontvang een rustmomentje!

Ervaringen

Ik ben helemaal enthousiast. Wat je gedaan hebt laat zich moeilijk navertellen, maar het voelt alsof ik veel steviger en ‘gevulder’ door het leven stap. Meer energie en krachtiger ook. Mijn omgeving kan ik beter aan, ik sta sterker en overtuigender. Moeilijk om er woorden aan te geven. Ik ga in ieder geval meer mensen voor deze behandeling naar je sturen. En ik kom namelijk graag terug!

Dank je wel! Blijf dit doen!!

Anoniem

In het voorjaar van 2018 een BARS sessie gehad van Marije. Wat een bijzondere ervaring! Ik wil het eigenlijk uitleggen maar dat kan en moet ik niet doen. Het is iets wat je moet ervaren. Ik heb veel los kunnen laten. Het ging van donker naar licht. Dankjewel Marije dat ik mocht ontvangen.

Suzanne Hermans-Henzen

Vandaag een magische bars plus-sessie van Marije ontvangen. Bars plus? Ja bars plus. Bij Marije krijg je meer dan alleen een bars sessie. Ze geeft er ook een healing bij die diep gaat.
De combinatie van bars en healing is heel bijzonder. Ik voelde dat ik los liet, dat ik mocht ontvangen, ik voelde het gaan stromen en de healing voelde ik binnen komen.
Ik weet niet eens of bars plus wel een juiste benaming is, maar dat er veel gebeurd is zeker en dat het meer is dan bars alleen.
Lieve Marije, je doet zoveel en mag daar ook het prijskaartje aan hangen dat erbij hoort. Het is niet alleen bars dat je doet, zoveeeeel meer!
Ik mocht uit mijn ei komen, maar zet jij het ei maar van je hoofd 😉 . Want klein ben je zeker niet en de buitenwereld is ook heus niet groot(er).

Rebecca Sopacua (Eerlijk jezelf zijn)

Ik heb van Marije een special Acces Bars behandeling gehad.
Het was echt een waanzinnig mooie ervaring en het leek wel alsof de mist opklaarde. Alsof er sluiers zijn gelift, waardoor ik nu een veel groter bewustzijn heb en mijn gaves zijn versterkt. Tijdens de sessie mocht ik de downloads die ik doorkreeg met Marije delen, wat echt magisch was.
Mijn healingen en clearings worden steeds krachtiger en er zijn nu nog meer lichtwezens waarmee ik me nu verbonden voel en die mij helpen.
Ik voel me vrijer, rustiger en vol vertrouwen. Dank je wel lieve Marije ❤

Esther Molewijk-van de Kamp (Create your Space)

Marije is letterlijk en figuurlijk een lichtje. Iedereen zou een Marije mogen hebben in haar omgeving.
Marije is lief en zacht, zorgt voor een veilige bedding. Maar tegelijkertijd is Ze scherp en soms een beetje streng ????. Maar altijd voor het goede doel. Vóór vooruitgang, transformatie en groei. Ze is dienstbaar aan een groter geheel en ziet ook in mij mijn grotere deel.
Ze bevestigd me in de vernauwing en pijn, maar nooit te lang. Want voorbij de vernauwing ligt altijd iets te wachten wat op dat moment klaar is verinnerlijkt te worden. Groei, heling, gezien worden in je licht. Leren hoe je oude verhalen niet meer hoeft aan te nemen. Dat is wat Marije je biedt. En misschien nog wel meer…????????✨

Leontine Boxem (Perfect Onvolmaakt)

Marije kan iets heel bijzonders, als jij het toestaat ‘tuned’ ze letterlijk in op jouw gevoel, waardoor ze exact met je mee kan voelen wat op dat moment de sensaties in je lichaam zijn. Zo kan je samen naar het gevoel toe gaan, zien waar het zich precies bevindt en wat het je duidelijk wil maken. Wanneer het gevoel dan gevoeld is, kan het lichter voor je worden of zelfs helemaal oplossen, wanneer het geen functie meer heeft. Marije begeleid je hier liefdevol en zuiver in, bijzonder verhelderend.

Mirjam de Nijs (Stralend jij)

Marije is een fijne dame die op een heel natuurlijke manier contact met je maakt. We hebben een Skype sessie gedaan. Ze voelde mij goed aan, was echt in staat om op mij in te tunen. Liet mij voelen waar mijn blokkades zaten en schakelde moeiteloos ons gesprek om naar een visualisatie waarbij ik echt verbinding met mezelf kon maken. Heel waardevol.
Marije is écht een Hartviseur.

Liedeke

Als drukke ondernemer, is het prettig om soms een extra paar ogen te hebben, die aanvult vanuit een menselijke warme invalshoek. Marije helpt onze opstartende organisatie door als coach naar ons als lerende ondernemers en managers te kijken. Zo heeft ze een prachtige profiel analyse gemaakt van ons als ondernemende partners, zodat we meer inzicht kregen in onze valkuilen een aanvullingen. En voor onze nieuwe medewerkers heeft ze een mini-scan ontwikkeld, om ons inzicht te geven in waar onze mensen in hun kracht staan.

Daarnaast is Marije gewoon een heel erg prettig warm en leuk mens, een echt mensenmens!

Carmen de Oude (Vertho)

Marije is een fijne gastvrouw met passie voor heartmath beoefening. De lessen gaan in dialoog, ervaringen van een ieder worden afgewisseld met stukjes theorie. Ook Marije geeft voorbeelden van toepassing in haar eigen leven. Zo komt de beeldvorming nog beter tot z’n recht. Een echt mensenmens.

Ida

Marije inspireert met haar heartmath programma in groepsverband. Op plezierige wijze heft ze mijn kennis en bewustzijn op dit vlak vergroot en me laten ervaren wat de kracht is van eenvoudige oefeningen. Sinds de training slaap ik een stuk beter.

Ingeborg