Druk, Druk, Druk?

Doe de test en ontvang een rustmomentje!

Sh*t daar lag ik weer……….

21 oktober 2016 • Geen categorie

img_9241_c29Sh*t ook ik ben weer in die valkuil getrapt……

Ik had mezelf zo voorgenomen om nooit meer over de grens te gaan en terug te vallen. Die terugval was er dan toch opeens. Nul energie, ontploffinkjes om niets, woorden met mijn omgeving, terug in mijn cocon en vooral heel ongezellig.

Het voordeel dat ik heb is de herkenning van de signalen. Ik weet dat ik dan te lang en te ver door ben gegaan. En als ik het zelf nog niet helemaal door heb, is de spiegel die man en kids me geven heel helder.

Het is zo jammer wanneer het gebeurt…. Maar ook ik ben maar een mens. Ik weet dat zelfzorg, me-time zo belangrijk is. Zorgen voor de juiste oplaadmomentjes, mijn ademhalingsoefeningen doen en in contact met mezelf en gezin blijven. Mijn batterij is dan opgeladen ten top.

HOE STOM KAN IK ZIJN??? Wat gaat er dan toch mis? Te veel leuke dingen, geen structuur in mijn dag en mijn oplaad-oefeningen erbij in laten schieten. Ik verlies dan het contact met mijn lijf en daarmee de signalen die mijn lichaam uitzenden bij stress.

Ik weet dat ik het kan en de regie heb ik nu na een fikse griep weer gepakt. ME-TIME is weer vast onderdeel van de dag, ik doe mijn oefeningen weer, de structuur is terug en daarmee mijn hoofd leeg. En me voorgenomen om het nu vast te houden.

Ik weet niet of jullie dat hebben, maar soms vraag ik me wel eens af hoe een bepaalde groep vrouwen dat op FB doen. Altijd fris en fruitig, goed gekleed, strak in de make-up, relaxed, verzet bergen werk of een leuke omzet, een gezellig gezinsleven , goed seksleven en een actief sociaal programma. Mijn vraag: HoeDoetZijDat#

Ik ga op reis, op onderzoek uit om te kijken hoe zij dat doet. Ik ben mega benieuwd. Jij ook? Ga dan met me mee op reis. Volg me en ik laat je mee ontdekken HoeDoetZijDat!

Ik ga ze volgen, interviewen, zodat ik hun geheim zal ontdekken en met jullie kan gaan delen.

Zijn jullie ook zo benieuwd? Nog tips wie ik zou kunnen interviewen. Of misschien heb je altijd al willen weten hoe de buurvrouw het voor elkaar krijgt, maar nog nooit durven vragen. Laat het me weten, gaat me vast helpen op mijn reis.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *