Druk, Druk, Druk?

Doe de test en ontvang een rustmomentje!

Stress(energie)management


stressmanagementStress

Stress – en vooral chronische stress – vormt een bedreiging voor het plezier in je leven en je werk. Dit heb ik zelf ervaren. De weg terug was een moeilijke én leerzame weg. Ik heb veel adviezen gekregen en werd daar soms helemaal gek van. Iedereen wist precies wat ik moest doen om te herstellen. Het was goed bedoeld, maar voor een oplossing redeneert iedereen vanuit zichzelf. Wat voor de één werkt, werkt voor de ander niet.

Sommige adviezen heb ik omarmd, andere pasten totaal niet bij mij. Het belangrijkste wat ik geleerd heb, is om vooral goed te kijken wat bij mij past en vervolgens mijn eigen weg uit te stippelen.

Feiten over stress

  • Jaarlijks lopen 1 miljoen mensen kans op een burnout
  • 1 op de 8 werknemers heeft last van werkstress
  • 31% van het verzuim komt door te hoge werkdruk
  • Elke dag 50 nieuwe arbeidsongeschikten door stress
  • 40% van de werkgevers vindt stress hun grootste zorg
  • 242 dagen zit een werknemer gemiddeld thuis met een burnout

Aanpak

Herkenbaar? Ik help je graag. We kijken samen naar wat werkt voor jou, zonder met pasklare oplossingen te komen. Wat voor mij belangrijk is, is dat jij weer balans en plezier in je leven krijgt!

Ik werk met verschillende technieken op mentaal, emotioneel en energetisch vlak, waardoor er echt een verandering kan ontstaan.

Naast stresspreventie en interventietechnieken volgens Heartmath, de CSR®-Methode, Lumina Spark maak ik gebruik van Mindfulness en de Keuzeknikker. Wat dat allemaal betekent? Het maakt niet uit. Samen maken we een totaalpakket, zodat jij weer terug in je kracht komt. En de regie terug kan pakken.


Ben je er aan toe om de regie terug in handen te nemen?

Ik weet uit ervaring dat het een lastige stap is hulp te vragen. Het is vaak de eerste stap naar herstel. Neem gerust contact op.Tijdens een intake kijken we wat je hulpvraag is en of er een klik is. Bel me op 06-41218510 of stuur een mail naar [email protected].

Neem contact op

mensenmens-advies