Druk, Druk, Druk?

Doe de test en ontvang een rustmomentje!

Veerkrachtprogramma 1 op 1 traject | Heartmath


Niet de situatie levert stress op, maar de manier waarop je reageert op de situatie!!

Stress en emoties zijn onderdeel van ons leven en als je er goed mee om kunt gaan zijn ze heel zinvol. Maar als je jezelf telkens verliest in emoties of als stress langdurig met je aan de haal gaat dan kost je dat veel energie, je kunt niet goed nadenken, reageren en communiceren en je weerbaarheid tegen ziekte wordt minder. Allerlei lichaamsfuncties verminderen en je wordt sneller oud. Volgens het American Institute of Stress zijn tot 80% van de gezondheidsproblemen aan stress gerelateerd.

Het Veerkracht Programma van HeartMath is een 1-op-1 methode voor mensen die met weinig tijdsinspanning willen werken aan meer balans en plezier in hun leven. In acht sessies reik ik je wetenschappelijk beproefde technieken aan die je helpen om minder stress te ervaren en met meer plezier in het leven te staan.

veerkracht

Effectief en efficiënt

De technieken zijn eenvoudig te leren en kosten weinig tijd. Je moet het alleen wel doen! De methode maakt gebruik van wetenschappelijke inzichten over hoe hart en hersenen samenwerken. Verbluffend te ervaren hoe wij daar zelf invloed op kunnen uitoefenen met direct merkbare resultaten! Een cadeautje voor de rest van je leven!

Is het tijd om jouw cadeautje uit te gaan pakken?

Aanpak

  • Persoonlijke doelen als uitgangspunt
  • Integratie van technieken in het dagelijks leven
  • Bewustwording van stresspatronen in het lijf en leven
  • Ongewenste patronen  doorbreken
  • Trainen hartcoherentie met Inner Balance

Wat levert het op?

Verbetering balans werk – privé
Minder stress, meer innerlijke rust, meer voldoening en welbevinden, minder bezorgdheid en angst.

Emotionele balans
Gemakkelijker prioriteiten stellen, minder piekeren, beter strategisch denken, beter concentreren, verhoogde creativiteit.

Energie
Meer energie en vitaliteit, emotioneel meer in evenwicht, positievere attitude, minder aan buien onderhevig en meer zelfvertrouwen.

Gezondheid
Betere gezondheid, afname van klachten als moeheid en hoofdpijn, beter slapen.

Hoe?

In 8 sessies leer je systematisch de technieken van Heartmath kennen. Het is een combinatie van theorie en praktijk. Het gaat natuurlijk om ervaring en bewustwording. Je oefent en wordt gecoacht om hartcoherentie eigen te maken. We maken gebruik van de Innerbalance sensor. Dit kan face-to-face, maar ook per Skype.


Interesse?

Wil je meer weten over het Veerkrachtprogramma? Ben je benieuwd waarom het voor mij lifechanging was? Kan het ook voor jou zo zijn! Bel me op 06-41218510 of stuur een mail naar [email protected].

Neem contact op

mensenmens-advies