Druk, Druk, Druk?

Doe de test en ontvang een rustmomentje!

Veerkrachtprogramma 1 op 1 traject


Veerkrachtprogramma Heartmath

Het Veerkracht Programma van HeartMath is een 1-op-1 methode voor mensen die met weinig tijdsinspanning willen werken aan meer balans en plezier in hun leven. In zeven sessies reik ik je wetenschappelijk beproefde technieken aan die je helpen om minder stress te ervaren en met meer plezier in het leven te staan.

veerkracht

Effectief en efficiënt

De technieken zijn eenvoudig te leren en kosten weinig tijd. De methode maakt gebruik van wetenschappelijke inzichten over hoe hart en hersenen samenwerken. Verbluffend te ervaren hoe wij daar zelf invloed op kunnen uitoefenen met direct merkbare resultaten! Een cadeautje voor de rest van je leven!

Aanpak

Enkele kenmerken van de aanpak:

  • Persoonlijke doelen als uitgangspunt
  • Integratie van technieken in het dagelijks leven
  • Bewustwording van stresspatronen
  • Ongewenste patronen te doorbreken
  • Trainen hartcoherentie met Inner Balance

Wat levert het op?

Verbetering balans werk – privé
Minder stress, meer innerlijke rust, meer voldoening en welbevinden, minder bezorgdheid en angst.

Emotionele balans
Gemakkelijker prioriteiten stellen, minder piekeren, beter strategisch denken, beter concentreren, verhoogde creativiteit.

Energie
Meer energie en vitaliteit, emotioneel meer in evenwicht, positievere attitude, minder aan buien onderhevig en meer zelfvertrouwen.

Gezondheid
Betere gezondheid, afname van klachten als moeheid en hoofdpijn, beter slapen.

Hoe?

In 8 sessies leer je systematisch de technieken van Heartmath kennen. Het is een combinatie van theorie en praktijk. Het gaat natuurlijk om ervaring en bewustwording. Je oefent en wordt gecoacht om hartcoherentie eigen te maken. We maken gebruik van de Innerbalance sensor. Dit kan face-to-face, maar ook per Skype.


Interesse?

Wil je meer weten over het Veerkrachtprogramma? Ben je benieuwd waarom het voor mij lifechanging was? Kan het ook voor jou zo zijn! Bel me op 06-41218510 of stuur een mail naar [email protected].

Neem contact op

mensenmens-advies