Druk, Druk, Druk?

Doe de test en ontvang een rustmomentje!

Veerkrachtprogramma


veerkracht-programmaVeerkrachtprogramma van Heartmath

Het Veerkrachtprogramma van HeartMath kan individueel gevolgd worden of in groepen aangeboden worden. De oefeningen die gedaan worden zijn grotendeels hetzelfde en de theorie is voor zover mogelijk gelijk. Het grootste verschil is dat er bij 1 op 1 coaching gerichter op de vraag van de persoon ingegaan kan worden. Het is een methode voor mensen die met weinig tijdsinspanning willen werken aan meer balans en plezier in hun leven.

Effectief en efficiënt

De technieken zijn eenvoudig te leren en kosten weinig tijd. De methode maakt gebruik van wetenschappelijke inzichten over hoe hart en hersenen samenwerken. Verbluffend te ervaren hoe wij daar zelf invloed op kunnen uitoefenen met direct merkbare resultaten! Een cadeautje voor de rest van je leven!

Aanpak

Enkele kenmerken van de aanpak:

  • Persoonlijke doelen als uitgangspunt
  • Integratie van technieken in het dagelijks leven
  • Bewustwording van stresspatronen
  • Ongewenste patronen te doorbreken
  • Trainen hartcoherentie met Inner Balance

Wat levert het op?

Verbetering balans werk – privé
Minder stress, meer innerlijke rust, meer voldoening en welbevinden, minder bezorgdheid en angst.

Emotionele balans
Gemakkelijker prioriteiten stellen, minder piekeren, beter strategisch denken, beter concentreren, verhoogde creativiteit.

Energie
Meer energie en vitaliteit, emotioneel meer in evenwicht, positievere attitude, minder aan buien onderhevig en meer zelfvertrouwen.

Gezondheid
Betere gezondheid, afname van klachten als moeheid en hoofdpijn, beter slapen.

Hoe?

In overleg kunnen we kijken wat passend is voor de organisatie. Het programma kan opgeknipt worden in meerdere bijeenkomsten. Dit is afhankelijk van de wensen van de organisatie en de vraag van de medewerkers. Wil je het als organisatie preventief in zetten, wat heel goed werkt. Een groep kan uit 6 tot 8 medewerkers bestaan en het kan op elke locatie gegeven worden.


Interesse? Wil je ook een blije medewerker?

Ik weet zelf als HR-adviseur hoe lastig het is wanneer medewerkers niet goed in hun vel zitten. Wil je hier meer over weten of eens over doorpraten? Bel me op 06-41218510 of stuur een mail naar [email protected].

Neem contact op

mensenmens-advies