Druk, Druk, Druk?

Doe de test en ontvang een rustmomentje!

Wat-de-piep kan Access-Bars voor je doen?

20 november 2018 • Geen categorie

Ik zal eerlijk bekennen… ik heb me tijden tegen Bars | Access Consciousness verzet. Hoezo “ all of life comes to me with ease, joy & glory” ? Ik vond het leven maar piep-zwaar. Niks geen feest was die burn-out en dat herstel daarvan was ook maar een weg met vele hobbels. Leek het weer even te gaan en dan werd ik weer teruggefloten door mijn lijf.

Ik heb zoveel verschillende tools geleerd om zelf te herstellen, maar ook om naast mijn coachopleiding te gaan gebruiken in mijn coach-praktijk. Waarom ben ik dan toch gaan leren om een Bars-sessie te geven. Ik ben het eigenlijk allereerst gaan doen voor mijn gezin. Manlief had de nodige lichamelijke klachten en mijn dochter had wat uitdaging met in slaap komen. Een mooie aanleiding om het te gaan leren. Baat het niet dan schaadt het niet was mijn gedachte.

Totdat ikzelf de class gevolgd had en echt zonder de mega-ballast, die ik toch altijd wel opgeslagen in mijn systeem voelde, thuiskwam. Wat een ruimte was er ontstaan in mijn lijf omijn lijf en denken. Echt ik voelde me bijna als een verliefde puber. Dit wilde ik delen met mijn klanten. Ik kon niet wachten.

Wat ik bij mijn klanten zag, was dat er ruimte ontstond om te herstellen, waardoor ze meer de eigen regie konden pakken over hun welbevinden. Ze gingen beter slapen, eten, functioneerde over het algemeen beter in de werk en privé situatie. Het piekeren werd minder, concentratie werd weer beter en de focus kwam daarmee weer terug.

Een hele mooie bijzaak, maar misschien ook wel een hoofdzaak, fysieke klachten zoals nekpijn, rugpijn, hoofdpijn, buikpijn en andere pijntjes verdwenen.

Het leek mij echt allemaal te mooi om waar te zijn. 32 punten aanraken tijdens een sessie op het hoofd en zoveel mooie resultaten kunnen boeken. Het is zeker te mooi en ik ben dankbaar dit als aanvulling in mijn pakket te hebben.

Ik werkte al jaren op het mentale en emotionele vlak met mijn klanten, sinds een jaar ook op energetisch vlak. Hoe wordt het nog mooier dan dit?

Ben jij benieuwd, zou je wel eens een Bars-healing willen ontvangen. Dat kan, kijk voor meer informatie hier: https://marijesteur.nl/access-bars/

Heb je vragen of wil je afspreken? Ook lichter het nieuwe jaar in? Je kan mailen naar [email protected] of bellen 06-41218510Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *