Druk, Druk, Druk?

Doe de test en ontvang een rustmomentje!

Werkgever hoe zou het zijn om je werknemer relaxt op vakantie te laten gaan ?

18 juni 2019 • Geen categorie

Is de eindsprint ingezet bij je op kantoor? Ik schreef hier vorige week een blog over. Ik kreeg veel
reacties van klanten en niet-klanten. Echt zo ontzettend herkenbaar, maar er ligt ook wel een taboe op. Het wordt wel gezien, alleen niets mee gedaan. Wie zijn probleem is het dat de werknemer niet gelijk kan genieten van de vakantie. De eerste paar dagen alleen maar ruzie loopt te maken of misschien zelfs ziek is. Vaak met de tong op de schoenen wordt de eindstreep van de vakantie gehaald.

Vanochtend had ik een mooi gesprek met een klant hierover. Ze gaf aan dat ze dit jaar voor het eerst relaxed, opgeruimd de zomer ingaat. Ze doet nog steeds hetzelfde qua werk als vorig jaar. Ze heeft alleen een nieuwe manier van leven gevonden. Voordat ze het traject bij me is gestart, leefde ze van vakantie naar vakantie. Het echte genieten was er niet. Ze werd geleefd….. totdat ze eind 2018 weer tegen de muur aanliep. De kerstvakantie werd niet gehaald, ze moest zich ziek melden. Vanochtend hebben we de laatste sessie van haar traject gehad. Hoe mooi hoe ze nu de zomer ingaat.

Voor mij komt de spitstijd er weer aan…. Deze klant haalde de Kerst net niet zonder ziek zijn. Ik zie een toename in nieuwe klanten net na de zomer en net na de Kerst. Er is tijd geweest om te ontspannen en dan wordt het helaas helder dat iemand zo niet door kan gaan. De energie is echt op of zoals ze vroeger bij mij thuis zeiden: de pijp is leeg.

Lieve werkgever, hoe zou het zijn om je werknemer relaxter op vakantie te laten gaan?

De harde schijf als vast te resetten. Dat wat niet meer mee hoeft op vakantie, achter te laten. Wat levert
het jou als werkgever op? Werknemers die relaxter, rustiger op vakantie gaan, waardoor ze sneller kunnen genieten van de vakantie. Dit komt echt iedereen ten goede. Klik hier voor meer informatie.

Wat moet je doen als werkgever?

Boek mij voor een dag bij je op kantoor. In juli nog een aantal dagen mogelijk. Ik neem mijn behandeltafel mee en werknemers krijgen een energetische sessie. Wil je meer weten of gelijk plannen? Bel 0641218510 of [email protected]

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *