AccesS bars

Echt het mag en kan ook gewoon makkelijk gaan.Het heeft even geduurd voordat ik dat door had…. Het hoeft niet altijd moeilijk, keihard werken of complex te zijn. Soms mag je gewoonliggen, ontvangen en ontspannen.

Hoe fijn is het om op te ruimen. Ruimte te creëren in je huis en het overzicht terug te krijgen. Zo werkt een Bars® voor jou als mens. Het is net alsof je harde schijf opgeschoond wordt. Ook wel het verwijderen van oude bestanden en programma’s die je niet gebruikt zodat de energie weer kan stromen.
Naast de diepe ontspanning die dit proces verzorgt, biedt een Bars® sessie ook verandering, op alle vlakken van het leven.

Door het opschonen en verwijderen ontstaat er ruimte om meer te zijn en meer te ontvangen.

Ik gebruik het in mijn coaching trajecten om ruimte te creëren, ruimte voor herstel. Ruimte om te gaan ontvangen en een “nieuwe weg” aan te leggen omdat je niet meer op dezelfde manier door wilt gaan. Waardoor je in je kracht kan gaan staan. De belemmeringen worden aangepakt in de sessie en losgelaten.

Beschrijving Access Bars™

De BARS zijn 32 punten op het hoofd waarin je alle gedachten, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen opgeslagen hebt, die voor jou belangrijk waren. Ook uit vorige levens heb je vaak nog het nodige opgeslagen. Wanneer je je Bars laat doen, is het alsof je de delete-knop van je computer indrukt.

Wil je meer

Ruimte, Rust & Ontspanning

in hoofd en lijf ervaren?

De Bars gaat over het lichaam leren om te ontvangen.

Tijdens de sessie worden alle 32 punten nagelopen en je hoeft alleen maar te willen ontvangen. De 32 punten op het hoofd die bij lichte aanraking je rust en verlichting kunnen geven bij o.a.:

 • Doorbreken belemmerende patronen
 • Burn-out/ Stress in hoofd en lichaam
 • Concentratie problemen
 • Lichamelijke klachten/ Herstel na ziekte / Hoofdpijnen
 • Hypergevoeligheid/ Depressie
 • Moeite met ontvangen/ geven
 • Slaapproblemen
 • Angsten
 • ADHD/ADD
 • Examenvrees/ Faalangst

  Wetenschap laat zien dat de vorm van de cellen duidelijk ovaal wordt als ze worden beïnvloed door gedachten, gevoelens en emoties, wat de eerste stap is naar ziekte en ongemak. Als je je Bars laat nalopen, verlicht het dat effect zodat de cellen weer hun natuurlijke bol kunnen aannemen. Waardoor het lichaam weer meer gemak heeft.

  Je bewustzijn wordt door een sessie geactiveerd. Het laat zien waar je vanuit de automatische piloot functioneert in plaats van bewust aanwezig zijn. Hoe bewuster je leeft hoe makkelijker het ontvangen gaat.

  In het slechtste geval voelt een sessie als een ontspannende massage. Het beste geval is een verandering in je leven.

  Interesse?

  Wil je meer weten over het Access Bars programma? Ben je benieuwd waarom het voor mij lifechanging was? Kan het ook voor jou zo zijn!