AccesS bars zorgt voor

Nieuwe energie

Zorg jij goed voor je werknemers? Houd je ze goed in de gaten? Zorgen jullie samen voor een goede balans tussen werk en privé? Juist in deze tijd, waarin we veel minder vaak naar kantoor gaan, is het belangrijk om goed voor je personeel te zorgen. Access Bars® kan je daar bij helpen.

Gezond lijf en leven

We werken steeds meer vanuit huis. Werk en privé lopen steeds makkelijker in elkaar over.
Voor veel werknemers is dit een uitdaging waarbij grenzen vervagen én worden verlegd.

Stress ligt continue op de loer. Het wordt gevoed door een verhoogde werkdruk, door zorgen over het werk en het behoud daarvan, maar ook door de combinatie van werk en huishouden onder één dak. Stress zorgt ervoor dat we de grip op een gezond lijf en leven langzaam kwijt raken. We raken onze energie kwijt, slapen slechter, zijn prikkelbaarder, kunnen ons moeilijker concentreren en focus aanbrengen wordt steeds lastiger. Hoe kun je als werkgever ervoor zorgen dat het personeel gezond blijft?

Wat als het makkelijk mag gaan

accesS bars® op locatie

Met Acces Bars® kun je je werknemers helpen om zich energieker te voelen. Het is meer dan een kort ontspanningsmoment. Het creëert ruimte in het hoofd, omdat oude ballast eenvoudig wordt losgelaten. Op deze manier houden we stress buiten de deur en kunnen werknemers zich beter focussen op hun werkzaamheden.

Ik bied een unieke kans om dit op locatie aan te bieden voor je werknemers. Op deze manier zorg je preventief voor een moment van ontspanning bij je werknemers, waarna ze daarna direct weer aan de slag kunnen. Een sessie duurt 45 minuten en levert wekenlange energie op.

Wat is AccesS bars in het kort?

Acces Bars® is een in Amerika ontwikkelde methode waarbij door middel van een lichte aanraking van de 32 drukpunten op het hoofd, oude ballast eenvoudig wordt losgelaten. Hierdoor worden blokkades opgeheven en ontstaat er direct een diepe ontspanning op mentaal en emotioneel vlak. Er komt letterlijk meer ruimte in het hoofd. Cliënten geven aan zich wekenlang energieker en meer ontspannen te voelen.

 

accesS bars® op een rij

 

♥ Behandeling duurt 45 minuten (4 per dagdeel)

♥ Op locatie, incl. behandeltafel.

♥ Behandeling zorgt voor diepe ontspanning

♥ Levert wekenlange energie en ontspanning op

♥ € 600,- excl. btw per dagdeel en eventueel reiskosten

Intresse?

Ben je geïnteresseerd en benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan betekenen?