Pesten, seksuele intimidatie, discriminatie, agressie en geweld…..

We willen dit allemaal niet in onze samenleving, niet op de werkvloer. En toch is het er! Meer dan we ons hiervan bewust zijn helaas.
In coaching trajecten komt dit vaak naar voren. Werknemers die in meer of mindere mate ervaring hebben met ongewenst gedrag. Dit laat diepe sporen na en helaas kan dit leiden tot ziekteverzuim. Langdurige uitval kan het gevolg zijn. Los van de hoge kosten die een burn-out met zich mee brengt, wil je dit niet als organisatie.

Dit is waarom ik Report-App support en voorzie van inspiratie rondom Energie Management. Iedere werknemer heeft er recht op om te werken met plezier.

Voorkom escalatie, start het gesprek!

Voorkom escalatie
start het gesprek

Werknemers vinden het vaak lastig om met grensoverschrijdend gedrag en integriteitskwesties om te gaan. Overdrijf ik niet? Maak ik de situatie niet erger als ik een melding doe? Wat gebeurt er na mijn melding?
De manier waarop je jouw grenzen aangeeft heeft effect op hoe anderen met jou omgaan. Door respectvol grenzen te stellen, verander je de situatie zonder vervelende nasleep. Natuurlijk is het belangrijk om ook de grenzen van een ander te respecteren.
Report App geeft advies, ondersteuning en maakt het melden laagdrempelig en veilig, waardoor onnodige escalatie wordt voorkomen.

Twee opties

Je kan gewoon zelf de report-app aanschaffen in de app-store. Een tool die na jarenlang onderzoek nu op de markt is genomen. Daarnaast is er een app die je als werkgever kan aanschaffen. Wanneer je als werkgever meer wilt weten over de app kan je dit doen door een bericht te sturen naar:
marije@report-app.com of kijk op https://report-app.com

De individuele app, ook wel de blauwe app is hier te downloaden:

Intresse?

Ben je geïnteresseerd en benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan betekenen?