Je werknemer loopt vast en nu?

Een beetje stress of druk op de ketel kan geen kwaad. Het wordt pas een probleem als het stressgevoel structureel is en werknemers steeds meer gezondheidsklachten ervaren. Wanneer het lichaam deze signalen afgeeft is het tijd om hier iets aan te doen. Als werkgever heb je hier een belangrijke rol in, de werknemer kan het namelijk niet meer alleen oplossen. Een burn-out heeft niet alleen een enorme impact op de werknemer, het raakt ook de organisatie. Wacht daarom niet tot het te laat is.

Individuele coaching

Stress heeft veel gevolgen voor het lijf en je leven. Bewust contact maken met je lijf, om te ervaren welke blokkades en opgekropte ballast jou tegenhouden om jezelf te zijn. Om weer te kunnen genieten en weer optimaal te kunnen functioneren. Door middel van coaching, ademhalingstechnieken, healing en hypnotherapie maken we bewust contact met het lichaam en de emoties. De handrem gaat van je systeem, oude ballast wordt losgelaten en je ervaart een nieuwe energie door je lijf.

Wat gaan we doen?

Ieder mens is uniek, ieder behandeltraject dus ook. Tijdens de intake kijken we gezamenlijk naar de behoefte en bepalen we een traject dat past bij de persoon. Ik werk op mentaal, emotioneel en energetisch vlak. Daarbinnen zoek ik de balans zodat er een blijvende verandering kan optreden. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Hieronder ga ik dieper in op de verschillende tools waarmee ik werk en waar het individuele traject uit opgebouwd kan worden. Na de intake zal een offerte opgesteld worden. 

Programma Veerkracht

Met het Programma Veerkracht brengen we meer balans en plezier aan in je leven. In acht sessies gaan we met verschillende bewezen technieken aan de slag waardoor je minder stress ervaart en meer plezier uit het leven haalt. Programma Veerkracht kan zowel individueel als in groepsverband binnen een organisatie worden gegeven.

Access Bars®

Acces Bars® is een in Amerika ontwikkelde methode waarbij door middel van een lichte aanraking van de 32 drukpunten op het hoofd, oude ballast eenvoudig wordt losgelaten. Hierdoor worden blokkades opgeheven en ontstaat er direct een diepe ontspanning op mentaal en emotioneel vlak. Er komt letterlijk meer ruimte in het hoofd. Cliënten geven aan zich wekenlang energieker en meer ontspannen te voelen.

Hypnotherapie

Loskomen van vaste patronen en negatieve gevoelens die stress, angst, pijn en andere gezondheidsproblemen veroorzaken. Met hypnotherapie krijgen we toegang tot het onderbewustzijn en kunnen we de patronen en gevoelens die jou in het dagelijkse leven blokkeren, ombuigen naar positieve gevoelens want ook die zitten in jouw lijf. De oplossing zit namelijk in jezelf: hypnose is slechts het middel om toegang te krijgen.

Lumina Spark

Een Lumina profiel geeft je inzicht in je instinctieve (benen op de bank) eigenschappen, je dagelijkse eigenschappen (op je werk) en je overbelaste eigenschappen (bij stress). Lumina geeft je dus meer inzicht in je gedrag. Vanuit een beter inzicht in je eigen gedrag, kun je je ook beter inleven in het gedrag van de ander. Voor een goede samenwerking is het van belang dat er- en herkenning is van elkaar. In ontwikkelingstrajecten maak ik daarom vaak gebruik van Lumina Spark. Ook om te weten wat stress in bepaalde gevallen voor invloed op het werk heeft. En hoe je daar als werkgever/ werknemer op kan anticiperen.

Intresse?

Ben je geïnteresseerd en benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan betekenen?