Bewustzijnstraject

Allemaal hebben we onze gevoelige plekken, vaak ergens ontstaan tijdens onze jonge (jeugd)jaren. Trauma’s (klein en groot), oude wonden die je nog met je meezeult. Bagage waarvan je dacht dat je daar allang mee had gedeald of die je dacht achter slot en grendel te hebben gestopt. Niets is vaak helaas minder waar… op de momenten dat je het echt niet kunt gebruiken poppen ze op. Zorgen ze ervoor dat je net niet die ene stap kan maken of net niet genoeg energie hebt om het aan te pakken of anders te doen.

Geen energie? 

♥ Je voelt je niet gezien, mogelijk gebruikt, misbruikt, niet geliefd of niet van jezelf.

♥ Je verlangen naar zelfvertrouwen, naar geborgenheid, je voelt dat je meer kunt, maar het komt er niet uit en dat mat af.

♥ Je piekert, je bent gestresst, angstig, onrustig … je keel voelt afgeknepen.

♥ Je bent veel bozer dan de situatie rechtvaardigt.

 

Hoe zou het zijn om hier mee aan de gang te gaan?

 

 

 

Vertrouwen, Veiligheid, Verbinding. 

De drie pijlers

die heel belangrijk zijn in mijn coaching.

Vertrouwen

Je leert vertrouwen op je lijf, de signalen herkennen die het afgeeft en wat het nodig heeft om weer op te laden. En hoe je kan opladen!

Veiligheid

Je gaat de blokkades aan en doorbreekt de patronen die je tegenhouden om volledig te leven, zodat je de veiligheid voelt om te leven.

Verbinding

De verbinding met jezelf en wat jij nodig hebt wordt hersteld. En uiteindelijk ook met je omgeving waardoor het leven makkelijker kan zijn.

Is het tijd? Niet langer met samengeknepen billen leven….

Heb je de wens om het echt anders te gaan doen. De uitdaging is jezelf te zijn en dat is niet altijd makkelijk. Al helemaal niet als je je niet bewust bent van je eigen gedrag. Vaak handel je uit gewoonte. Het zal een intensief traject zijn wat zeker zijn vruchten af zal gaan werpen wanneer je er voor kiest. De verandering zal groot zijn wanneer je er echt volledig voor gaat. Ik zal je hierbij begeleiden, dit kan soms confronterend zijn.

Het bewustzijnstraject is een vier-maanden-traject, het zal er als volgt uit zien:

 

♥ 1 coaching | healing sessie per maand van 90 minuten-> we beginnen met coaching, wat vraagt aandacht en mag opgelost worden. Aansluitend ontvang je een energetische sessie|Access Bars, klik voor meer informatie.

♥ 1 zoom call van 30 minuten per maand-> twee weken na de coaching|healing hebben we een call om te kijken hoe het gaat. Waar loop je tegen aan.

♥ onbeperkt contact via WhatsApp of mail-> binnen 24 uur zal ik reageren op je vraag, het liefst sneller is mijn wens.

♥ oefeningen die afgestemd zijn op wat jij nodig hebt.

Intresse?

Ben je nieuwsgierig wat een bewustzijnstraject voor jou, je lijf en leven kan betekenen? Of wil je gelijk een sessie boeken?

Vragen?

Neem contact op!

Bewustzijns-traject

prijs: € 1000,- euro