Energetische sessies

Tijdens een energetische sessie volgen we de energie. Wat mag er ontstaan, wat mag er losgelaten worden, wat vraagt aandacht?
Wat belemmert je in je functioneren, je dagelijkse leven of in je zijn en mag van jou anders. Door de onderwerpen te bespreken (noem ik ook wel aanraken), leggen we de energie hier van bloot en kunnen we het aansluitend opruimen. Aanvullend kijken we of er tools zijn die voor jou het leven makkelijker maken.
Aansluitend ontvang je een healing, dit kan door middel van een hypnotherapie, een access bars sessie of een body proces. We kijken samen wat het beste aansluit bij wat je nodig hebt. Zie hieronder meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Access bars

Hoe fijn is het om op te ruimen. Ruimte te creëren in je huis en het overzicht terug te krijgen. Zo werkt een Bars® voor jou als mens. Het is net alsof je harde schijf opgeschoond wordt. Ook wel het verwijderen van oude bestanden en programma’s die je niet gebruikt zodat de energie weer kan stromen.
Naast de diepe ontspanning die dit proces verzorgt, biedt een Bars® sessie ook verandering, op alle vlakken van het leven. Door het opschonen en verwijderen ontstaat er ruimte om meer te zijn en meer te ontvangen.

Hypnotherapie

Loskomen van vaste patronen en negatieve gevoelens die stress, angst, pijn en andere gezondheidsproblemen veroorzaken. Met hypnotherapie krijgen we toegang tot het onderbewustzijn en kunnen we de patronen en gevoelens die jou in het dagelijkse leven blokkeren, ombuigen naar positieve gevoelens want ook die zitten in jouw lijf. De oplossing zit namelijk in jezelf: hypnose is slechts het middel om toegang te krijgen.

Body Proces

Een Body Proces is een hands on techniek dat een bijdrage kan zijn bij veel aandoeningen, belemmeringen, ziekten en ongemakken die je ervaart in je lijf en je leven. Er is maar een lichte aanraking nodig, geen druk of frictie of iets dergelijks. Het resultaat is diepe ontspanning en het creëert een gevoel van ruimte in het lichaam dat zelden ergens anders wordt ervaren. De veranderingen die het in het lichaam kan geven worden met regelmaat als magisch benoemd.

Energetische sessies zorgen voor een

Positieve Verandering

Intresse?

Is het tijd om het anders te gaan doen. Echt voelen wat je lijf vraagt en daar ook naar gaan luisteren. Dit is een proces van verandering. Dit heeft even tijd nodig en ik begeleid je daar graag in.

strippenkaart 3 sessies

prijs: € 500,- euro

Strippenkaart 5 sessies

prijs: € 800,- euro