Hoe zou het zijn om meer

vrijheid, ontspanning en plezier

in jouw lichaam, leven en zijn te ervaren?

Dat is wat de Bars Class je kan brengen. Iedere Class is weer een feestje om te ervaren. Het verschil is zo mooi om te zien hoe iemand binnen komt en aan het eind van de dag naar huis gaat. Je ziet hoe iemand langzaam gedurende de dag in het lijf zakt en meer tot ontspanning komt.

Gezond lijf en leven

De BARS zijn 32 punten op het hoofd waarin je alle gedachten, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen opgeslagen hebt. Wanneer je je Bars laat doen, is het alsof je de delete van de computer indrukt.
Zie de BARS als de harde schijf van je computer die je opschoont. Het nalopen van deze 32 punten (BARS) verwijdert ervaringen zoals beperkende overtuigingen, negatief zelfbeeld, angsten en alles wat je in je leven kan beperken om voluit te leven. Kortom, deze punten ontladen de gedachten, gevoelens, emoties en overwegingen die je in je leven hebt opgeslagen zodat deze niet langer in je leven zijn en ze niet elke keer automatisch verschijnen.

accesS bars® = loslaten zonder praten

Acces Bars® is leren ontvangen met je lijf. Hoe uitdagend is het om echt te ontvangen? Geven is voor de meeste onder ons geen enkel probleem.  Waarom is ontvangen met je lijf zo belangrijk? Je gaat de signalen van je lijf herkennen. Wat heeft het nodig om op te laden. Wat heeft het nodig om te ontspannen. Je gaat meer en beter communiceren met je lijf.  

Het creëert ruimte in het hoofd, omdat oude ballast eenvoudig wordt losgelaten. 

Je hoeft niet te praten om de ballast los te laten. Mogelijk heb je al jaren therapie of sessies bij de psycholoog gehad. Je weet wat je uitdagingen, wat je blokkades zijn maar het lukt je niet om los te laten.  Je hoeft alleen maar te liggen en te ontvangen. 

Je kan het ook zelf gaan leren en het inzetten thuis of in de praktijk. 

 

BARS gaat over ONTVANGEN: het lichaam maar ook jezelf leren om te ontvangen!

UIT ONDERZOEK BLIJKT dat na 1 Bars® behandeling de ernst van angstklachten al verminderd met 84,7% en de ernst van depressiesymptomen verminderd met 82,7%. Na de class kan je uitwisselen met familie of vrienden. Je kan het natuurlijk ook gaan toepassen in je praktijk. Dit kan gelijk na één dag training. Het is een hele mooie aanvulling voor je praktijk wanneer je werkt met mensen.

 

Praktisch: hoe ziet de dag eruit?

Het is een dag die bestaat uit een deel theorie en natuurlijk praktijk. Je ontvangt twee keer een sessie en je geeft ook twee sessies. Je ontvangt een prachtig werkboek, een fotokaart met de diverse punten zodat je thuis zelfstandig aan de slag kan.

Het is best veel qua informatie wat je gedurende de dag ontvangt. Natuurlijk ben ik er na de class ook nog om je vragen te beantwoorden. Ik organiseer ook regelmatig zoom-sessies waarin je al je vragen kan stellen.

De eerst volgende data is:
2 december 2023

9.30 tot 17.30 uur (inloop vanaf 9.15 uur)
Adres: Mijn praktijk in Bunnik
Bijdrage: € 380,- (incl. btw) en bij herhaling betaal je € 190,- (incl. btw). Dit zijn vastgestelde bedragen door Access Consciousness.

Een class kan gepland worden vanaf 2 personen op een locatie in overleg.

* Geef in de bestelnotities even aan voor welke dag je gaat!

 

Interesse?

Hoe zou het zijn om deze simpele techniek zelf te leren en toe te passen op jezelf en anderen? Welke bijdrage zou dat zijn in jouw leven? Je krijgt een certificaat en mag meteen aan de slag om anderen een behandeling te geven. Wanneer je vragen hebt, laat dit alsjeblieft weten! Ook wanneer je eerst meer wilt weten of ervaren wat Access Bars voor jou kan betekenen.

Acces bars class

prijs: 380,- Euro

herhaling

prijs: 190,- Euro