Ademen

Hoezo je adem trainen?? 

Ademen, iets zo vanzelfsprekends…. Het gaat automatisch, je hoeft er eigenlijk niets voor te doen want je lijf vraagt erom. Jaren terug had ik geen flauw benul dat het zo’n grote impact kan hebben wanneer je er mee aan de slag gaat. Ik was er ook een beetje wars van. Hoezo aan de gang gaan met ademen in het kader van mijn herstel van de burnout. Het moment dat ik kennismaakte met HeartMath, wist ik dat ik de tool tot herstel en de regie over mijn energie in handen had.

De heartmath-methode is een wetenschappelijke bewezen methode om je hartcoherentie te trainen. Je hartcoherentie train je met bewuste ademhaling.

Je hartcoherentie trainen zorgt voor meer energie, veerkracht, geduld, verbinding, je intuïtie wordt sterker en je algehele gezondheid zal verbeteren.

Zodra ik aan de gang ging met het trainen van mijn ademhaling veranderde mijn wereld volkomen. Ik voelde mij zoveel beter, het was klaar met mijn korte lontje. Ik kon weer genieten van de kleine dingen, mijn concentratie kwam weer terug en ik sliep veel beter. Echt een tool om in te zetten in mijn praktijk.

Effectief en efficiënt

De technieken zijn eenvoudig te leren en kosten weinig tijd. Je moet het alleen wel doen! De methode maakt gebruik van wetenschappelijke inzichten over hoe hart en hersenen samenwerken. Verbluffend te ervaren hoe wij daar zelf invloed op kunnen uitoefenen met direct merkbare resultaten! Een cadeautje voor de rest van je leven!

Geef jezelf een cadeautje

en download hier jouw fijne

Is het tijd om jouw cadeautje uit te gaan pakken ?

Wat levert het op? 

Verbetering balans werk - privé

Minder stress, meer innerlijke rust, meer voldoening en welbevinden, minder bezorgdheid en angst.

Energie

Meer energie en vitaliteit, emotioneel meer in evenwicht, positievere attitude, minder aan buien onderhevig en meer zelfvertrouwen.

Emotionele Balans

Gemakkelijker prioriteiten stellen, minder piekeren, beter strategisch denken, beter concentreren, verhoogde creativiteit.

Gezondheid

Betere gezondheid, afname van klachten als moeheid en hoofdpijn, beter slapen.

Hoe je adem trainen?

 

Kennismaking met je adem en je lijf

Een sessie waarin je kennismaakt met de optimale manier van ademen. We doen dit door middel van het gebruik van de biofeedback-sensor van Heartmath. Je krijgt inzicht in je ademhaling, in relatie tot je hartritme en wat je kan doen om jezelf te trainen.

Sessie van een uur in mijn praktijk in De Bilt, kosten zijn € 125,- incl. btw.

Traject starten met ademen

Een traject bestaande uit een startsessie van 1,5 uur en 5 sessies van een half uur. Je gaat leren om de regie te pakken over je energie. Je gaat werken met je ademhaling, emoties en de signalen van je lijf. Wat heeft jouw lijf nodig om te herstellen of hoe te reageren op bepaalde momenten.

Startsessie is in De Bilt en de update sessies zijn online. Kosten voor het traject is € 444,- incl. btw. Een extra optie en zeker een aanrader is de aanschaf van innerbalance sensor van € 200,- incl. btw. Via Hearthmath kost deze € 220,-.

kennismaking ademen

 125,- incl. btw

Starten met ademen

 444,- incl. btw

Starten met ademen
plus sensor
 644,- incl. btw

Interesse?

Nieuwsgierig wat HeartMath voor je medewerkers kan betekenen? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.