Body proces

Waar helpt een Access Body Proces voor?

Niet zelden zijn er dingen in het lichaam veranderd, waarvan gezegd of gedacht werd dat het niet meer mogelijk was om er iets aan te veranderen. “Je moet er maar mee leren leven.” Er zijn een heel aantal mensen die met een Access Body Proces veel veranderd en teruggedraaid hebben in hun lijf en leven, waaronder energie tekort, verslavingen, diverse pijnklachten, diverse artrotische klachten, sportblessures en nog veel meer.

MTVSS

Eén van de favoriete lichaamsprocessen is MTVSS, een ontzettend krachtig proces toegepast op het immuunsysteem. Een enorme bijdrage voor een rustiger zenuwstelsel in tijden van stress en in tijden van griep en verkoudheid. Sporten gaat gemakkelijker, herstelt naar een intensieve work-out en met minder spierpijn,. Het kan heel veel in het lichaam veranderen wat je nu nog niet voor mogelijk houdt dat veranderd kan worden. In het bijzonder voor ieder van ons die gewend is aan de Westerse mindset en medicijngebruik / medische wereld.

Behalve bovenstaande proces, zijn er processen specifiek voor oren, ogen, balanceren van je lichaam, bij auto-immuunziekten en bijnierproblemen, overbelasting en uitputting van spieren, fysiek en/of emotioneel trauma, PTSS en nog veel meer.

Intresse?

Ben je nieuwsgierig wat een Body Proces sessie voor jou, je lijf en leven kan betekenen? Of wil je gelijk een sessie boeken?

Strippenkaart 3 sessies

prijs: 500,- Euro

Strippenkaart 5 sessies

prijs: 800,- Euro