Hoe zou het zijn wanneer werken

makkelijker en met meer plezier

mag gaan?

Nou deze vraag heeft me echt uitgedaagd de afgelopen tijd. Ja ik deed wat ik leuk vind, waar ik goed in ben en waarmee ik een bijdrage kan zijn voor mijn klanten. En toch was het hard werken. Hoorde ik dat kritische stemmetje in me, wie dacht ik wel niet dat ik was om dit te doen. Ik zag wat ik in mijn sessies deed met mensen, maar wilde de magie nog niet volledig omarmen. Ik wilde geen negatieve reacties horen, dus gooide volledig alle deuren op slot. Ik wist dat alles er was, maar toch was ik geblokkeerd.
Het mooie is dat ik alles herkende, erkende en mee aan de gang ben gegaan. Voor mezelf, maar ook met mijn klanten. En hoe fantastisch is het dan wanneer er ondernemers in je praktijk komen voor een coaching|healing. Die tegen dezelfde zaken aanliepen en door een sessie grote stappen kunnen maken. Vragen om hier toch echt een traject van te maken, zodat ze die op- of doorstart kunnen maken. Helemaal niet hard werken, het ontstaat gewoon onder mijn handen. Allemaal met gemak en plezier. Wat een heerlijkheid om dit nu te delen. Is dat ook iets voor jou?

Kies dan voor het Boost Your Business Traject:

Je hebt de prachtigste plannen als zelfstandige, de mooiste concepten bedacht…. Je begrijpt alleen niet waarom het nou niet gaat lopen.
♥ Waarom is je agenda niet gevuld met sessies of kopen weinig mensen je product?
♥ Heeft het kritische stemmetje in je hoofd dan toch gelijk?
Je bent al jaren ondernemer en op zich lekker bezig. Toch merk je dat er nu iets moet gebeuren. Het is tijd voor de volgende stap. Je wilt het anders gaan doen maar je blokkeert.
Je weet dat wat je te bieden hebt als ondernemer GOUD is. Het lukt je alleen nog niet om dit voor jezelf te erkennen.
♥ Wie ben jij om dit te doen? Je merkt dat je weg duikt en niet helemaal er voor durft te gaan.
♥ Wil je echt gaan doen waar je voor staat?
♥ Ben je klaar met luisteren naar al die stemmetjes in je hoofd die je tegenhouden? Wil je je niet langer tegen laten houden door jezelf en je omgeving maar echt vanuit je kracht gaan ondernemen?
Het is tijd om echt naar je onderbuik gevoel te gaan luisteren en in te zetten om te gaan doen waar je blij van wordt en goed in bent.
♥ Wil je energetisch de deuren in jezelf openen zodat klanten en opdrachtgevers je kunnen vinden?
♥ Hoe zou het zijn om je hoofd tot rust te krijgen waardoor je creatieve brein de ruimte ervaart? En de flow waar je naar op zoek bent echt kan gaan stromen?

Boost your business

Klinkt allemaal fantastisch en dat is het natuurlijk ook. Hoe gaan we dit concreet aanpakken?? Het Boost-your-Business-traject is een 4-maanden-traject en ziet er als volgt uit:

 

♥ Eén keer per maand een sessie van een dagdeel (150-180 minuten), de sessie bestaat uit coaching en healing. We kijken samen wat de aandacht nodig heeft, wat blokkeert jou in je werk. Aansluitend ontvang je een energetische healing, waardoor de daadwerkelijke ruimte en energie kan ontstaan.
♥ 1 zoom call van 30 minuten per maand-> twee weken na de coaching | healing hebben we een call om te kijken hoe het gaat. Waar loop je tegen aan?
♥ Onbeperkt contact via WhatsApp of mail.
Een verandering vraagt aandacht en tijd. Je kan het wel anders willen doen, maar je moet het ook echt gaan doen. Tijd voor vrij maken. Soms kan het wat onprettig of oncomfortabel zijn. Vandaar dat er tussentijds altijd de mogelijkheid is om even te appen of mailen.

Is het tijd om stappen te gaan maken? Jezelf de ruimte gunnen en het echt anders gaan doen.

De investering voor het 4-maanden-traject is € 1.600,– incl btw. Heb je vragen of gelijk beginnen?