Hypnotherapie

De oplossing zit in jezelf

Je zit vast in negatieve gevoelens. Dat uit zich in stress, angst of andere gezondheidsproblemen. Met hypnotherapie doorbreken we dit patroon, maken we contact met jouw onderbewustzijn en gaan we op zoek naar de positieve stem in jouw lichaam. De oplossing zit écht in jezelf.

De intake

Tijdens de intake gaan we samen in kaart brengen wat jij wilt bereiken met deze sessie. Waar liggen jouw uitdagingen, maar vooral wat wens jij voor jezelf? Zodra jij er klaar voor bent, starten we met de hypnose. Je houdt zelf altijd de controle over de hypnose.

De Hypnose

Tijdens de hypnose raak je in een trance, zo maak ik contact met jouw onderbewustzijn. Die staat open voor positieve suggesties, we planten als het ware positieve zaadjes. Je volgt mijn stem, de stem die jouw verhaal vertelt en jouw wensen voor jezelf uitspreekt.

Tijdens de hypnose blijf je wakker, maar ben je lichamelijk en mentaal diep ontspannen. Tegelijkertijd ben je enorm gefocust op mijn stem en de instructies die ik je geef.

Het resultaat

Tijdens de hypnose werken we samen aan herstel, verlichting en verbetering. De positieve zaadjes gaan hun werk doen. Je bent nu in staat om je door de positieve stem te laten leiden. Hierdoor kun je breken met vaste patronen en negatieve gedachten. Je voelt ruimte in lijf en geest om jezelf verder te ontwikkelen.

Intresse?

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? neem dan contact op!