Druk, Druk, Druk?

Doe de test en ontvang een rustmomentje!

Lumina Spark


Ken jezelf en de ander

lumina_spark__1__863Een Lumina profiel geeft je inzicht in je instinctieve (benen op de bank) eigenschappen, je dagelijkse eigenschappen (op je werk) en je overbelaste eigenschappen (bij stress).  Lumina geeft je dus meer inzicht in je gedrag. Vanuit een beter inzicht in je eigen gedrag, kun je je ook beter inleven in het gedrag van de ander. Voor een goede samenwerking is het van belang dat er- en herkenning is van elkaar.  In ontwikkelingstrajecten maak ik daarom vaak gebruik van Lumina Spark. Lumina Learning is een tool die helpt bij de ontwikkeling van individuen en het verbeteren van hun prestaties.

Paradox

Een uniek kenmerk van de Lumina Learning benadering is het omarmen van de paradox in onze persoonlijkheid. Wat wordt hiermee bedoeld? Paradoxale of tegenovergestelde persoonlijkheden binnen een team kennen we allemaal – mensen verschillen nou eenmaal. We weten inmiddels ook dat als teamleden die onderlinge verschillen leren te waarderen en te hanteren, dit de samenwerking en de resultaten ten goede komt.

Lumina toont aan dat paradoxale kenmerken ook aanwezig zijn op individueel niveau. Mensen die bereid zijn om naar zichzelf te kijken en hun innerlijke tegengestelde persoonlijkheidskenmerken te omarmen en te benutten, zien hun persoonlijke effectiviteit aanzienlijk verbeteren.

Hoe?

Aan de hand van een vragenlijst, wordt het Lumina profiel opgesteld. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 25 minuten. Afhankelijk van de afspraak zal het profiel (35 pagina’s) individueel of in workshop besproken/ teruggekoppeld worden. Onderwerpen die goed aan bod kunnen komen in een workshop zijn:

  • Ken jezelf en de ander;
  • Communicatiestijlen;
  • Feedback geven;
  • Teamdoelstelling vaststellen;
  • Kickoff projectgroep enz.

 

Nieuwsgierig wat Lumina voor je medewerkers kan betekenen?

Wil je weten wat Lumina kan betekenen voor je organisatie? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Je kan me bereiken op 06-41218510 of stuur een mail naar [email protected]

Neem contact op


Dit filmpje bewijst dat verandering een kwestie van beginnen is.

mensenmens-advies