Retraite Winterzonnewende

ontladen & opladen

2020 loslaten en de energie van 2021 ontvangen! 

Wat een jaar?!

Op 19 januari van dit jaar gaf ik een Energiedag. Wat een mooi begin van 2020 was dat…. Niet wetende hoe anders het jaar zou lopen dan we misschien gehoopt hadden. Het heeft mij ook ontzettend veel gebracht.

Het was een bizar jaar. Een jaar dat we niet gauw zullen vergeten. En sommige hebben ook de wens dat het maar snel over mag zijn. Juist nu goed om er bij stil te staan, af te sluiten en klaar te zijn om 2021 met open armen te ontvangen.
Maandag 21 december is een bijzondere dag qua energie. Het is Winterzonnewende, dit is eigenlijk het begin van het nieuwe jaar. De dag waarop in oude tijden mensen vuren aanstaken boven op de heuvels, en feestten, om ‘de terugkeer van het Licht’ te vieren. De dagen worden weer langer, al is dat pas in januari echt te zien.
Het is ook de dag Jupiter en Saturnus voor het eerst sinds 200 jaar in het landteken staan. Ik zal jullie daar tijdens de dag in mee nemen. Dat het mooie gevolgen heeft voor ons allemaal, dat is wel duidelijk.

Je werknemer loopt vast en nu?

Een beetje stress of druk op de ketel kan geen kwaad. Het wordt pas een probleem als het stressgevoel structureel is en werknemers steeds meer gezondheidsklachten ervaren. Wanneer het lichaam deze signalen afgeeft is het tijd om hier iets aan te doen. Als werkgever heb je hier een belangrijke rol in, de werknemer kan het namelijk niet meer alleen oplossen. Een burn-out heeft niet alleen een enorme impact op de werknemer, het raakt ook de organisatie. Wacht daarom niet tot het te laat is.

Me-time tijdens het winterzonnewende retraite

Dit heeft er voor gezorgd dat ik op zondag 20 december een Winterzonnewende retraite organiseer. Een dag om te ontladen en natuurlijk op te laden.
Een dag om te spelen met de energie en je hoeft eigenlijk alleen maar zijn en te ontvangen. Juist nu is het goed om stil te staan en bewust los te laten.

Praktische info:

Zondag 20 december van 11.00 tot 17.00 uur.

Je krijgt fijne oefeningen om te ontspannen, op te laden en te werken met energie.
Wat krijg je:
♥ Fijne oefeningen waaronder een hypnose
♥ Lekker lunch en andere lekkernijen
♥ Update-call van 20 minuten na een week om eventuele vragen te kunnen stellen..
Er zijn maar 6 plekken beschikbaar ivm de voorschriften ivm Corona. Het retraite is op een prachtige locatie in Groenekan.

Interesse?

Hoe zou het zijn om deze simpele techniek zelf te leren en toe te passen op jezelf en anderen? Welke bijdrage zou dat zijn in jouw leven? Je krijgt een certificaat en mag meteen aan de slag om anderen een behandeling te geven. Wanneer je vragen hebt, laat dit alsjeblieft weten! Ook wanneer je eerst meer wilt weten of ervaren wat Access Bars voor jou kan betekenen.

herhaling

prijs: 150,- Euro