Druk, Druk, Druk?

Doe de test en ontvang een rustmomentje!

Training


Veerkracht programma

Het Veerkracht Programma van HeartMath is een 1-op-1 methode voor mensen die met weinig tijdsinspanning willen werken aan meer balans en plezier in hun leven. In negen sessies reik ik je wetenschappelijk beproefde technieken aan die je helpen om minder stress te ervaren en met meer plezier in het leven te staan.

Lees meer


Lumina Spark

Bij persoonlijke ontwikkelingstrajecten maak ik vaak gebruik van Lumina Spark. Lumina Learning is een tool die helpt bij de ontwikkeling van individuen en het verbeteren van hun prestaties. Lumina geeft je meer inzicht in je gedrag. Vanuit een beter inzicht in je eigen gedrag, kun je je ook beter inleven in het gedrag van de ander.

Lees meer

Workshop stresspreventie

De workshop Stress Preventie leert je de stresssignalen van je werknemers te herkennen. Met het oog op voorkomen van stress maak ik gebruik van elementen uit de Hearthmath methode. Ook het genezingsproces en terugkeer na een periode van uitval komen aan de orde.

Lees meer


Trainingen op maat

MensenMens Advies ontwikkelt trainingen en workshops gericht op persoonlijke ontwikkeling. Het doel is het aanleren van nieuwe vaardigheden zodat de persoonlijke effectiviteit toeneemt en dus ook het plezier en de voldoening in het werk. De trainingen van MensenMens Advies zijn vooral ervaringsgericht; leren door te doen en te ervaren.

Lees meer

mensenmens-advies