Het LEFWIJF boek – van 50 vrouwen inclusief Marije

Zo gaaf. Met 50 vrouwen bij elkaar, met elkaar, samen in een boek, in het LEFWIJF boek om precies te zijn! En op bladzijde 169 vertel ik mijn verhaal. De verhalen in LEFWIJF zijn samengebracht door Lucinda Douglas, auteur, spreekster en ondernemer.

De grote kracht van het LEFWIJF boek is dat het gaat over LEF. Het gaat over het heft in eigen handen nemen wanneer de situatie erom vraagt. In dit stoere boek vertellen 50 vrouwen hoe het voelt als het erop aankomt en wat je kunt bereiken als je tegenslag omzet in actie. Ze vertellen over hun moment van overwinning, hun LEF-moment. Over de vrouw die waterputten slaat in Kenia, over de burlesque danseres en over de vrouw die de Yukon per sup bedwingt, over gewone maar heel bijzonder vrouwen en over wat deze vrouwen verenigt: Lef!

Lef in een professionele setting en lef in privé-situaties. Situaties waar deze vrouwen met wilskracht en zelfvertrouwen bouwen aan hun eigen levens, en waarin ze ook de wereld rondom hen mee nemen op avontuur. Hun verhalen vormen een ode aan lef hebben. 50 rolmodellen, 50 verhalen die raken, 50 verhalen die inspireren. Een ode om het leven te leven. Het LEFWIJF-boek.

LEFWIJF boek

Hier vind je een overzicht van de vrouwen met wie ik meedeed en de eerste twee verhalen als voorproefje: inkijkexemplaar van het LEFWIJF-boek. Wanneer je het e- boek wilt bestellen dan kan dat hier. Voor een hardcopy versie kun je me even een berichtje versturen aan mail@marijesteur.nl. Echt trots op!

Het LEFWIJF-boek werd officiële overhandigd aan Jacqueline Prins, directeur van de Sociaal-Economische Raad, op 2 oktober in Den Haag.

0 reacties

Gerelateerde posts

De 5 voordelen van meer bewustzijn

De 5 voordelen van meer bewustzijn

Meer bewustzijn verkrijgen is geen fabeltje of modeverschijnsel. Het is wat je alleen al ervaart door ouder te worden. Maar in plaats van het bij kleine beetjes te laten ontstaan kun je het trainen. Dus eigenlijk bewust met je bewuster worden omgaan! In dit artikel...