Dag 4 van de Tijd voor je Booster 4-daagse

k geef een 4-daagse booster voor meer energie en ruimte in het lijf en in je leven. Een 4-daagse waarin we aan de gang gaan met ontladen, ontstressen en opladen. Via Instagram-live geef ik een uitgebreide uitleg waarvan hieronder een samenvatting te vinden is. Tijdens de 4-daagse komen de verschillende tools waar ik mee werk aan bod.

Tijd om op te opladen

De ademhaling is aan bod geweest op de eerste dag, de sleutel tot herstel was dit voor mij. Wanneer je hier echt mee aan de gang gaat zal je merken dat je leven er echt anders uit gaat zien. Je gaat meer energie ervaren, meer de verbinding met je lijf voelen. Je gaat de signalen herkennen wat het nodig heeft en je intuïtie zal sterker worden. Je gaat beter slapen, schiet minder snel uit je slof en kan in uitdagende situaties beter reageren. Het vraagt training en doorzettingsvermogen…..

Dag twee ging over blokkades, bagage en trauma’s zijn aan bod geweest. Wat doet een vastzittende emotie (blokkade) met je? Fysieke klachten die je kan ervaren, een lijf vol met stress. Wanneer je hier mee aan de gang gaat zal je lijf meer ruimte en rust ervaren. Het leven gaat je makkelijker af omdat je meer vanuit rust kan handelen.

Op de derde dag ging het over ontstressen waarbij we het over de automatische patronen hebben gehad… dat het doorbreken hiervan een uitdaging is. Dat het vaak zo diep in ons onderbewustzijn zit…. Het kan goed en belangrijk zijn om nee te leren zeggen, vaak met hoofd kan dan nog wel, maar ons lijf protesteert dan toch vaak. Wanneer het lijf protesteert maken we helaas stress-hormonen aan en hier kunnen we flink last van hebben. Hoe meer we de automatische patronen doorbreken, hoe met meer gemak ons leven kan gaan.

Op de vierde dag hebben we een prachtige oefening gedaan, een visualisatie om echt op te laden. Eerst nog een laagje opruimen en dan opladen. Even over visualiseren… je mag het inbeelden. Je hoeft het niet te kunnen zien, doe ik ook niet. Stel het je gewoon voor, zet de intentie dat je het ziet.

Bewustzijn en het bewustzijnstraject

Ik heb tijdens de sessie ook mijn nieuwe programma gelanceerd. Het bewustzijnstraject, een traject wat ik eerst individueel aanbood. Het is nu een combinatie, de basis is een online-programma, inclusief groepstrainingen. Daarnaast is er nog de mogelijkheid van een live dag te volgen en het derde pakket is inclusief individuele coaching. Met dit traject start ik op 21 januari 2022.

Het gaat een prachtige reis worden voor meer vertrouwen in je lijf en leven, de veiligheid volledig ervaren vanuit je systeem, de verbinding met jezelf aangaan en ook je omgeving…. Waardoor vrijheid in je lijf en leven kan ontstaan. Wil je meer weten over dit prachtige traject, stuur gerust een bericht of kijk even op mijn site.

Na deze 4 dagen weet ik nog meer dan eerst dat het een mooi programma gaat zijn. Het smaakt naar
zoveel meer om te delen wat ik in mij heb.

0 reacties

Gerelateerde posts

De 5 voordelen van meer bewustzijn

De 5 voordelen van meer bewustzijn

Meer bewustzijn verkrijgen is geen fabeltje of modeverschijnsel. Het is wat je alleen al ervaart door ouder te worden. Maar in plaats van het bij kleine beetjes te laten ontstaan kun je het trainen. Dus eigenlijk bewust met je bewuster worden omgaan! In dit artikel...