Vakantiegevoel om te delen

Voor velen is de “oudewetste” vakantie toch echt begonnen…nu het vakantiegevoel nog. Want het voelt toch een beetje anders. De meeste mensen die ik spreek hebben heel veel zin om echt weg te gaan. Maar daar zitten toch wat haakjes en oogjes aan, ten kosten van het echte vakantiegevoel. Ik heb me in ieder geval voorgenomen om zoveel mogelijk mensen een vakantiegevoel te laten ervaren.

Wat is eigenlijk een vakantiegevoel?

Ja uhhh….daar krijg je van iedereen waarschijnlijk een ander antwoord op. Maar om kort te gaan is de essentie voor iedereen gelijk. We willen vooral “ontladen – ontstressen – opladen”. Dat doet iedereen op zijn eigen manier…dat dan weer wel. Ik heb ook mijn eigen manier, maar het leuke aan mijn manier is dat ik hem kan delen!

mini-break vakantiegevoel gewoon in Nederland met Marije Steur.

De mini-break is mijn manier om jouw een vakantiegevoel te geven. In 6 weken tijd leer je om te ontstressen en energie op te laden. We kijken samen wat jouw stressfactoren zijn en hoe je deze de baas wordt. Zo kom je relaxed de zomer door. Dit doen we door een lange coaching- en healingsessie, gevolgd door oefeningen via audio opnames en vervolgens een Check-in sessie na 4-6 weken. De details vind je hier.

Meer vakantie om te delen op het HappyLife Festival 2021 – Oosterhout

Op 18 juli vindt de eerste eerste Happy Life Summer Picknicks 2021 plaats. Ik ben gevraagd door de Stichting Happy Life Oosterhout om in het Floralia Park een workshop te geven. Je leest er alles over op happylifefestival.nl. Hoe goed is dit voor je vakantiegevoel? Een leuke picknick met fijne mensen in een prachtig park en dan nog een workshop ook!

0 reacties

Gerelateerde posts

De 5 voordelen van meer bewustzijn

De 5 voordelen van meer bewustzijn

Meer bewustzijn verkrijgen is geen fabeltje of modeverschijnsel. Het is wat je alleen al ervaart door ouder te worden. Maar in plaats van het bij kleine beetjes te laten ontstaan kun je het trainen. Dus eigenlijk bewust met je bewuster worden omgaan! In dit artikel...