Dag 3 van de Tijd voor je Booster 4-daagse

Ik geef een 4-daagse booster voor meer energie en ruimte in het lijf en in je leven. Een 4-daagse waarin we aan de gang gaan met ontladen, ontstressen en opladen. Via Instagram-live geef ik een uitgebreide uitleg waarvan hieronder een samenvatting te vinden is. Tijdens de 4-daagse komen de verschillende tools waar ik mee werk aan bod.

Tijd om te ontsressen

Tijdens de 1ste dag van de Booster hebben we het gehad over ademhaling en balans. Dag 2 ging over blokkades, trauma’s en hoe je hier mee om kan gaan. Je krijgt ervaart hierdoor meer ruimte en rust. Dag 3 gaat over ontstressen.

De automatische piloot

Ontstressen. Ik had geen flauw benul hoe ik dit moest gaan doen toen ik jaren terug thuis kwam
te zitten met een burn-out. De enige modus die ik kende was doen. Vertragen en verstillen was voor mij
in het begin gewoon onmogelijk. Later kwam ik erachter dat het doorgaan vooral een mechanisme was
om niet te gaan voelen. Om niet te ervaren wat er echt in mijn lijf omging. En om niet de stap naar herstel
te kunnen maken.

Vandaag zal ik jullie mee nemen in het automatische patroon wat erin is geslipt en dat patroon wordt steeds dieper. Ook wel zo’n karrespoor op een zandpad dat steeds dieper gaat en waar het lastig is om uit te komen. En wat bedoel ik hiermee. Een heleboel dingen doen we op de automatische piloot of omdat het gewoon van ons verwacht wordt.

Nee-zeggen

Zorgen is er bij vele van ons met de paplepel ingegoten of later zo gegroeid. Eerst voor de ander zorgen en dan pas voor mezelf. Eerst het huis aan kant, dan pas tijd om te ontspannen. Op het moment dat we hier verandering in willen brengen omdat we bijvoorbeeld in een burn-out terecht gekomen zijn…. Dan is dit vaak wel een uitdaging omdat het zo ontzettend vanzelfsprekend is.

Met ons hoofd kunnen we dan wel nee zeggen maar ons lijf reageert hier toch heel anders op. Het voelt
vaak ongemakkelijk, misschien ervaar je wel een soort protest in het lijf en nog meer. Het kan als geforceerd nee-zeggen voelen. Herkenbaar?

Nieuwe routes

En hoe kan je hier nu verandering in brengen? De automatische patronen doorbreken en nieuwe
programmeringen instellen. Dit doe je door blokkades op te ruimen, vooral door energetisch werk. Het
alleen weten is niet genoeg, het blijft dan namelijk altijd hard werken voor je lijf. Energetisch werk zijn bijvoorbeeld visualisaties, hypnose-sessies, access bars, eft en nog wel meer.

En hoe zorgt dit alles dan voor ontstressen? Hoe meer we in verbinding komen met ons lijf, gaan functioneren vanuit ons hart in plaats vanuit ons hoofd, hoe meer ontspannen we zullen leven. Want we doen dan de dingen die goed voelen…. Of in ieder geval meer bij ons passen.

Tijdens de 3e dag van de Booster hebben we een hypnose-sessie gedaan voor meer harmonie en vertrouwen. Hierbij een link naar de zelfde hypnose oefening

Neem gerust contact met me op wanneer je hier meer over wilt weten, dan kunnen we zien of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

0 reacties

Gerelateerde posts

De 5 voordelen van meer bewustzijn

De 5 voordelen van meer bewustzijn

Meer bewustzijn verkrijgen is geen fabeltje of modeverschijnsel. Het is wat je alleen al ervaart door ouder te worden. Maar in plaats van het bij kleine beetjes te laten ontstaan kun je het trainen. Dus eigenlijk bewust met je bewuster worden omgaan! In dit artikel...